Az ALBA – EURO Kft. 1997. július 1.-én alakult. Tulajdonosa egy magánszemély. Tevékenységünket 100 m2-es csarnokban, 4 fővel és alapfelszereléssel kezdtük meg. Ma már létszámunk 18 főre bővült, gépparkunk is jelentősen meg növekedett valamint egy minden igényt kielégítő 800 m2 -es saját csarnokba költöztünk 2002 évben. A cég tevékenysége fémszerkezetgyártás, mely professzionálisan felszerelt gépparkkal magas szintű sazkmai tudással végzünk.

Cégünk tevékenységénél 3 főbb irányt határoztunk meg:

  • hagyományos lakatosszerkezetek / acélkorlátok, acélrácsok, acél ablakok, ajtók, kapcsolódó acél szerelvények / gyártása és helyszíni beépítése
  • csarnok szerkezetek szerelése és lemezelése,
  •   egyedi a homlokzati aluminium szerkezetekhez kapcsolodó rögzítő konzolok, szerelvények gyártása,

 A Társaság úgy alakítja ki szervezetét, hogy meg tudjon felelni mindazon követelményeknek, amelyeket az építőipari megrendelők vele szemben támaszthatnak. A minőségbiztosítási rendszer működése a Társaság műszaki-gazdasági feladatainak elválaszthatatlan része legyen. A vezetőség folyamatos tevékenységet végez annak érdekében, hogy a minőségbiztosítási rendszer kialakításával a vevők igényeit kielégítse első osztályú minőségben az utólagos vevői reklamációk elkerülésével.